medewerkers2019-02-28T15:48:41+00:00
Organisatie
Medewerkers
Loopbaan

Personal Coaching

Iedereen stelt zich wel ’s de vraag omtrent zijn persoonlijke ontwikkeling en evolutie, of het nu bedrijfseigenaars zijn of medewerkers.  Een competitieve (arbeids)markt zorgt ervoor dat iedereen zich permanent moet bevragen omtrent de toekomst.  Zit ik op de juiste plaats, is mijn stijl nog aangepast aan medewerkers en/of collega’s, welke kan mijn rol zijn binnen de eigen organisatie? Een professionele gesprekspartner die zowel ondernemer als medewerker is geweest kan u helpen bij uw vragen.

Development plan

Het individu heeft capaciteiten, en weet soms ook wel de richting waarin hij wil evolueren, maar soms ontbreekt het hem juist aan een opstapje die hem of haar concreet op weg helpt om zijn doel te bereiken.  Een development plan is geen vrijblijvende oefening, maar een concreet stappenplan met meetbare punten in het verloop van de tijd. Anago faciliteert daarbij de opmaak en de evaluatie ervan.

Mutaties & Promoties

Regelmatig zijn er binnen een organisatie momenten waarop keuzes moeten gemaakt worden. Dit zijn voor het management vaak moeilijke vraagstukken. Wie beschikt over de nodige competenties om een medewerker die op pensioen gaat of het bedrijf verlaat op te volgen? Misschien dienen we de functieverwachtingen te wijzigen? Hoe zorgen we ervoor dat de juiste medewerker in de functie geplaatst wordt zonder hem of haar weg te halen uit de job waar hij tot dusver succesvol is gebleken? Hoe zorgen we voor een blijvende motivatie van de bestaande medewerker(s)? Het antwoord op deze vragen is complex. Enkel een degelijk en professioneel onderbouwd beslissingsproces kan garant staan voor de kwaliteit van de te maken keuzes.

Potentieelbepaling & Personal Development

Een succesvolle oriëntatie binnen het bedrijf of op de arbeidsmarkt begint met een goed inzicht in eigen sterktes en zwaktes , m.a.w. het potentieel en de motivatie. Via testing en diepte-interviews wordt een persoonlijke swot-analyse bepaald. Daarna volgt het echte werk en kunt u onder begeleiding aan de slag om uw ontwikkelingspad te definiëren. Anago consultants zorgen voor de juiste feedback en faciliteren een professioneel traject.

Consulting op drie domeinen

UW ORGANISATIE

Lees meer

UW MEDEWERKERS

Lees meer

UW LOOPBAAN

Lees meer