loopbaan2019-06-19T07:44:48+00:00
Organisatie
Medewerkers
Loopbaan

Werving en Selectie

Anago is sedert meer dan 10 jaar één van de toonaangevende organisaties waar de klemtoon voornamelijk wordt gelegd op open rekrutering. Daarbij wordt op een professionele manier gecommuniceerd met kandidaten, hetzij in de printmedia, hetzij op jobsites. Op die manier proberen we een zo groot mogelijke pool aan kandidaten te bereiken. Daarnaast wordt ook gezocht in databases waar onze consultants toegang toe hebben. De schaarste aan goede kandidaten mag er niet toe leiden dat compromissen worden gemaakt omtrent motivatie, passen in de bedrijfscultuur, salarispolitiek. Het recept oogt niet makkelijk, maar de resultaten zijn duurzaam en de aanpak is succesvol gebleken.

Freelance

Anago staat steeds open voor free lance medewerkers bij het uitvoeren van projecten en campagnes.  Wie interesse heeft kan vrijblijvend contact zoeken met ons secretariaat in functie van een intake gesprek.

Loopbaanbegeleiding

Vanuit onze expertise als human resources consultants kan je voor ons beroep doen op loopbaanbegeleiding. Momenteel is onze aanvraag voor erkenning lopend. Informatie over loopbaanbegeleiding kan je terugvinden op www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Consulting op drie domeinen

UW ORGANISATIE

Lees meer

UW MEDEWERKERS

Lees meer

UW LOOPBAAN

Lees meer