over ons2019-03-04T15:03:05+00:00

Anago werd opgericht in 2002 door een aantal ervaren consultants.  Het opzet bestond erin om de klassieke human resources consulting te combineren met een visie op business en business strategie.Die benadering staat meer dan 10 jaar later nog steeds centraal.
Zowel ondernemers, werknemers als leidinggevenden hebben nood aan professionele gesprekspartners met een bewezen track record als consultant. Ook vandaag hebben de partners van Anago ieder meer dan 20 jaar ervaring, dit zowel bij multinationale bedrijven en organisaties als bij KMO’s.
Hun gedegen marktkennis vormt een basis voor een antwoord op uw vragen. Hoe evolueert mijn onderneming, en welke is de rol die ik daarin kan spelen in de komende jaren. Hoe moet ik nieuwe medewerkers aannemen? Hoe kan ik mijn bestaande medewerkers ontwikkelen. Wie heeft het potentieel om mijn onderneming te leiden? Mijn kinderen? En het bedrijf dat ik wens over te nemen, biedt het aanwezig menselijk kapitaal voldoende garanties op een te realiseren meerwaarde? De job die ik nu al uitoefen, is het dat nu? Welke zijn mijn kansen op de arbeidsmarkt en waar situeren zich juist mijn competenties die waardevol kunnen zijn? Dit zijn maar enkele van de mogelijke vragen waar Anago u mee kan helpen.
Het Anago team staat garant voor een professioneel antwoord op uw vragen, gebaseerd op een gedegen marktkennis.

Team

Peter Coolen

Peter heeft meer dan 20 jaar ervaring in consultancy. Na een rol in de academische wereld startte Peter in 1990 als business consultant bij Mercuri Urval. In 2002 zette hij zijn loopbaan verder als zelfstandig HR consultant. Hij nam verschillende opdrachten op zich, dit zowel bij KMO’s als bij multinationals, actief binnen automotive, chemie en consumentenproducten. De laatste jaren profileerde hij zich meer en meer als een in house consultant bij bedrijven die opteerden voor een lange termijn partnership, gebaseerd op kennis van het bedrijf enerzijds, en een professionele benadering van management issues anderzijds.

Jef Maeseele

Jef startte als consultant in 1994 bij Mercuri Urval. Hij werd verantwoordelijk voor een aantal grotere accounts, en belast met het ontwikkelen van de publieke sector en internationale publieke organisaties. In 2002 stichtte hij Anago, gebaseerd op een meer duurzame benadering van human capital topics. Sedert 2010 is hij eveneens verantwoordelijk voor het human resources management van een snel groeiend familiaal bedrijf in de chemie, gevestigd in Gent.

Consulting op drie domeinen

UW ORGANISATIE

Lees meer

UW MEDEWERKERS

Lees meer

UW LOOPBAAN

Lees meer