Terug naar overzicht

Shift Supervisor Vloeibare detergenten

Gent

Christeyns NV in Gent, werd ruim 60 jaar geleden opgericht, en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal georganiseerde detergenten en chemicaliën groep met 800 medewerkers, actief in meer dan 20 landen, en een omzet van 300 miljoen euro.  

De combinatie van een sterke positionering als business partner op de B2B markt, en  een reeks  geslaagde overnames, heeft ervoor gezorgd dat Christeyns een internationale speler is geworden in de top van de markt.
De producten van het bedrijf vinden hun afzet in o.a. de professionele markt van de industriële wasserijen, de oleochemie, de  voedingsindustrie, …  Christeyns  is bij hen uitgegroeid tot een partner die hen tevens ondersteunt bij optimalisatieprojecten in engineering, energiebeheer, watermanagement…  In België is het bedrijf in de verschillende marktsegmenten prominent aanwezig .  De productieplant te Gent produceert jaarlijks zo’n 70.000 ton chemicaliën en is een Seveso I bedrijf.  De toenemende productievolumes zorgen voor een continue groei inzake productie. Christeyns is dan ook op zoek naar m/v):

Shift Supervisor Vloeibare Detergenten

De functie:


• Je volgt dagelijks de productie op voor jouw afdeling, waar vloeibare detergenten worden geproduceerd, en je staat in voor de verpakkingsafdeling waar alle goederen worden verpakt en klaargemaakt voor transport.
• Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de productieplanning en organisatie van de grondstoffen. Je verricht dagelijkse kwaliteitscontroles en organiseert het laden en lossen van bulktransporten.  Je volgt de stock levels op van de grondstoffen.
• Je ondersteunt sporadisch labo testen van producten in productie, de kwaliteitscontrole van inkomende goederen, en garandeert de continuïteit op de werkvloer indien nodig.
• Je leidt een groep van ongeveer 6  arbeiders,  in 2 en soms in 3 ploegen.  Zelf rapporteer je aan het afdelingshoofd vloeibare detergenten.


Profiel:


• Je hebt een  opleiding genoten met een goede technische bagage. Een goede basis scheikunde is een pluspunt.
• Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in productie, en een eerste leidinggevende ervaring als meestergast en/of afdelingshoofd.

Geboden:


• De kans om te werken in een succesvol en stabiel  bedrijf.
• Een functie die de kenmerken van een familiebedrijf koppelt aan die van een internationale topspeler.
• Ontwikkelingsmogelijkheden voor ambitieuze en gedreven medewerkers.
• Een degelijke remuneratie op het niveau van de functie.

 

 


solliciteer