Terug naar overzicht

Projectleider Engineering Procesoptimalisatie en Onderhoud

Gent/Drongen

Govi in Gent is een onafhankelijke dochter binnen de Christeyns groep, actief in de productie van proces chemicaliën voor een brede waaier van industrieën. Het bedrijf werd opgericht in 1910 en  verkoopt zijn producten wereldwijd. Vanuit de productiesites in België (Gent en Drongen) , Turkije, Maleisië en Servië zorgen een 100 tal medewerkers voor een omzet van een kleine 100 Miljoen Euro. Het productgamma bestaat uit o.a. emulsies, dispersies en esters aangewend in verschillende toepassingen zoals  de bouwnijverheid, textiel, metaal, papier,…   Flexibiliteit , creativiteit en productie op maat van de klant hebben Govi een sterke groei op de markt bezorgd. In het kader van een verdere groei en innovatie alsook geplande investeringen is GOVI op zoek naar m/v ter versterking van het technisch team

PROJECTLEIDER ENGINEERING, PROCESOPTIMALISATIE  en ONDERHOUD
Met groeipotentieel

De Functie:

-Je ondersteunt de verdere ontwikkeling van een duurzame productie en bedenkt oplossingen die bijdragen tot een hogere kwaliteit en/of een hogere productiviteit.
-Je voert zelfstandig investeringsprojecten uit. Je bent de motor achter het investeringsbeleid, gaan de van ontwerp tot realisatie van nieuwe of bestaande procesinstallaties, tanken bouw , of verbeteringen op de productiesite Je schrijft de bijhorende werkinstructies en indienststellingsverslagen.
-Je werkt nauw samen met jouw collega’s in kwaliteit, preventie, productie om tot projecten te komen die de veiligheid en de kwaliteit verhogen.
-Je contacteert leveranciers, je schrijft lastenboeken en behandelt de ingediende offertes, je volgt het project op, op de vloeren je staat in voor de volledige uitvoering ervan.
-Je grijpt zelfstandig in bij technische storingen ter ondersteuning van de productie, je intervenieert zelf of je doet beroep op operatoren en externen.
-Je rapporteert aan de production manager

Jouw profiel:

-Je hebt een hogere technische opleiding of bent gelijkaardig door ervaring.
-Je bent vooral hands on en gedreven door techniek.
-Je hebt een basiskennis Engels en Frans.

 Geboden :

• De kans om te werken in een succesvol en stabiel  bedrijf met een duidelijke groeistrategie.
• Een functie die de kenmerken van een familiebedrijf koppelt aan die van een internationale topspeler.
• De mogelijkheid om mee vorm te geven aan een professionele productieomgeving.
• Ontwikkelingsmogelijkheden voor ambitieuze en gedreven medewerkers.
• Een degelijke remuneratie op het niveau van de functie.

Indien deze opportuniteit u aanspreekt, mail dan snel naar www.anago.be/jobs

 

 

 

 


solliciteer